Detox

Gezondheid is een kostbaar goed. Iets wat de moeite waard is om te bezitten, is de moeite waard om voor te werken.

Doe daarom de nodige moeite om van jouw lichaam, jouw tempel, een paradijs te maken. Een paradijs staat voor een plek waar het leven heerlijk is. Laat jouw lichaam als een paradijs voelen. Jouw cellen zullen in een gezond lichaam minder stress ervaren en hierdoor zal je lichaam minder snel verouderen en of ziek worden.

In onze huidige wereld is het een moeilijke taak om ons te bevrijden van alle gifstoffen die binnenkomen. Denk hierbij aan uitlaatgassen, diverse soorten rook, voeding, straling en stress is een super grote toxische belaster. Daarnaast kan een detox voor mensen die ongezond leven, een stimulans zijn om met een gezonder leven te beginnen.

Detox is dus niet alleen de welbekende sappenkuur. Het is een detox van vastzittende oftewel blokkerende emoties. Ook wordt er gekeken wat voeding met je doet. Voeding kan een bepalende storende factor in je lichaam zijn, iets waar jij je niet altijd van bewust bent.

Detox op fysiek terrein: ik kijk naar hoe je houding is. Een onjuiste houding kan ervoor zorgen dat de energie in je lichaam niet meer goed stroomt en er dus soort `energiedammen` ontstaan.
Wat denk je van straling, wateraders en andere elektromagnetische verstoringen? Deze onderzoeken we ook en gaan op zoek wat voor jouw lichaam stressvol is.  
 
Een psychische en fysieke detox kuur bij de Intentie wordt gedaan door middel van retraites. 
Er zijn diverse retraites. Er zijn weekenden met alleen groepsactiviteiten. Deze groepsactiviteiten zijn vooral gericht op ontressen, mindfullness, energyness, stilte in jezelf.  Er is een mindfull trainster aanwezig. De groepen bestaan maximaal uit 5 personen zodat we optimale persoonlijke aandacht kunnen geven.
Er zijn weekenden met alleen persoonlijke retraites waarbij jij 1 op 1 behandelingen krijgt. Deze behandelingen zijn therapeutisch ingesteld.

 ‘Men moet het lichaam iets geweldigs geven……………… zodat de ziel er plezier in heeft om erin te wonen’

Groepsretraite met maximaal 5 personen:
Aankomst tijden donderdagavond tussen 19.00 en 19.30 uur
Vertrektijden zondag tussen 15.00 -16.00 uur

13 - 16 december 2018
  7 - 10 februari 2019 
21 - 24 maart 2019

Ontbijt:  groente of fruitsap
Lunch:   salade
Diner :   vegetarische maaltijd
Fruit en/of  groente als tussendoortje

Het programma zal oa. bestaan uit mediteren, dagelijks workshop mindfullness, stiltewandelingen, diverse kleine ontspannende massages zoals japanse gezichtsmassage, body drum release, holistic pulsing,  we werken aan je brainpower m.b.v. brainsync, voedingsadviezen.

Verder verwachten we dat je de detoxkuur intensiever maakt door:

Digivasten
Probeer tijdens je detoxkuur maar eens een paar dagen zonder Pad of mobiel. Ga eens een paar dagen niet op Facebook of Linked in. Of niet sms-en of app-en. Je zult merken dat dat als een bevrijding kan werken.

Posivasten
Probeer deze dagen dingen juist WEL te doen. Dingen waar je nooit tijd voor neemt. Dit kan een meditatiemoment zijn, luisteren naar je ademhaling of je innerlijke gevoel. Denk na over wat je voor een ander kan betekenen.

Losvasten
Door de detoxkuur doorbreek je de vanzelfsprekendheid van je dagelijkse bestaan. Zo ontstaat er ruimte voor bezinning. Denk hierbij aan het uit laten van de televisie, de auto laten staan en lekker gaan wandelen. Eigenlijk is het min of meer loskomen van patronen. Of deze patronen goed zijn voor jou kun je dan tijdens je retraite en detoxkuur gaan bepalen.

Dit is een detox kuur die bestaat uit een persoonlijke retraite die zorgen voor een fysieke, geestelijke, mentale en spirituele detox.

Op deze manier zorg je voor een detox van lichaam, geest en ziel.

  • Losse consulten, ( gemiddeld 1 uur, kan soms uitlopen tot 1,5 uur, tegen hetzelfde tarief)
  • € 65,-
  • Reserveer nu