Retraite

                  NATUURLIJK EVENWICHT dat is jouw welzijns concept.

Wat ik tijdens jouw verblijf doe, en wat je aangeboden krijgt, dient alleen maar het allergrootste doel: geweldig herstellen! De Intentie streeft ernaar om tijdens jouw retraite je te helpen naar het terugbrengen van je geluk en levensvreugde. Jouw persoonlijke retraite en de hulp van de Intentie zorgt voor de begeleiding naar herstel voor de terugkeer naar je eigen leefomgeving. Ik noem het retraite omdat je nu eindelijk eens tijd voor jezelf neemt. Feitelijk is het hard werken aan jezelf, ter verbetering van je gezondheid en je psyche.
Het streven is dus het natuurlijk evenwicht te vinden.

              Een retraite bij de Intentie staat garant voor happiness,
                         mindfullness, energyness, wellness.

In deze retraite ga je bij de Intentie jezelf even afzonderen van alle dagelijkse bezigheden, van de sleur, van de verplichtingen en van alles wat je belast in je leven. De retraite is dus om gewoon eens tot rust te komen en tijd voor jezelf te nemen en jezelf eens flink "onder de loep" te nemen.
Je kunt voor een persoonlijke retraite met mij een afspraak maken en dan kijken we of dat voor beiden in de agenda past. Deze retraite kan alleen gedaan worden op de dagen van woensdag t/m zaterdag ( op woensdag, donderdag en vrijdag zijn er dan de behandelingen, dus 3 of uiterlijk 4 contacturen per dag)
Je kunt ook kiezen voor een weekend verblijf, kijk dan onderaan naar de datums voor maximaal 4 personen.

Waar jij wilt verblijven tijdens je retraite mag je zelf bepalen.
Je kunt zelf een reservering maken bij hotel Frerikshof in Winterswijk ( op 6 minuten loopafstand van mijn huis) Dit is inclusief gratis zwembad en sauna.
Je kunt zelf een reservering maken bij BB/hotel Nieuw Beusink ( op 10 minuten loopafstand van mijn huis) Dit is rustig en intiem.
Je kunt bij mij een vakantiehuis reserveren ( 15 minuten met de auto) Compleet afgezonderd in het buitengebied.
Camping Hilgelomeer biedt ook chalets aan. ( op 15 minuten loopafstand van mijn huis)
Ongeacht wat je kiest, bij allen betekent het de deur naar buiten openen en de frisse gezonde lucht inademen. Dat is een moment, die alleen voor jou is. Tijd, om de rust van de natuur met al je zintuigen waar je nemen. Wat wenst je hart en longen eigenlijk nog meer?

Verder mag je de volgende keuzes wel of niet maken:
Digivasten.
Probeer tijdens je retraite maar eens een paar dagen zonder Pad of mobiel. Ga eens een paar dagen niet op Facebook of Linked in. Of niet sms-en of app-en. Je zult merken dat dat als een bevrijding kan werken.
Posivasten
Probeer deze dagen dingen juist WEL te doen. Dingen waar je nooit tijd voor neemt. Dit kan een meditatiemoment zijn, luisteren naar je ademhaling of je innerlijke gevoel. Denk na over wat je voor een ander kan betekenen.
Losvasten
Door de retraite doorbreek je de vanzelfsprekendheid van je dagelijkse bestaan. Zo ontstaat er ruimte voor bezinning. Denk hierbij aan het uit laten van de televisie, de auto laten staan en lekker gaan wandelen. Eigenlijk is het min of meer loskomen van patronen. Of deze patronen goed zijn voor jou kun je dan tijdens je retraite gaan bepalen.

Ik maak gebruik van de behandelruimte bij mij thuis. De reden hiervan is dat ik tijdens de behandelingen dan alle testmaterialen tot mijn beschikking heb. Daarnaast geeft de wandeling je mindfullness en welness. Wellness die namelijk niets kost. Bij een prachtige wandeling kun je de zintuigen aanscherpen terwijl je naar de vogels luistert, de reuk van de ontluikende natuur waarneemt en je voelt de krachtige energie van de natuur.

Tijdens je retraite heb je elke ochtend en middag contact met mij. Deze tijd besteden we, in overleg met je, aan een behandeling die voor jou het beste resultaat zal opleveren. Dit betekent dat je zeker 3 uur of soms 4 uur per dag persoonlijke aandacht krijgt. Ook kun je kiezen voor een wandeling met begeleiding. In de praktijk is gebleken dat het totale concept van deze retraite een positief effect heeft op het welzijn van de mens. 

Er zijn diverse retraites. Er zijn weekenden met alleen groepsactiviteiten. Deze groepsactiviteiten zijn vooral gericht op ontressen, mindfullness, energyness, stilte in jezelf.  Er is een mindfull trainster aanwezig. De groepen bestaan maximaal uit 5 personen zodat we optimale persoonlijke aandacht kunnen geven.


Groepsretraite met maximaal 5 personen. Verblijf in een buitenhuis in een Nationaal landschap, naast een natuurpark. Ieder persoon heeft een persoonlijke kamer, wel een gedeelde douche. 
€ 500 ( incl. overnachting, eten, thee en water, en groepsactiviteiten)
Vergoeding van de zorgverzekering mogelijk ( maximaal € 200) Dit is afhankelijk van je zorgverzekering en welk pakket je hebt.

Aankomst tijden donderdagavond tussen 19.00 en 19.30 uur
Vertrektijden zondag tussen 15.00 -16.00 uur

13 - 16 december 2018
  7 - 10 februari 2019 
21 - 24 maart 2019

Ontbijt:  groente of fruitsap
Lunch:   salade
Diner :   vegetarische maaltijd
Fruit en/of  groente als tussendoortje

Het programma zal oa. bestaan uit mediteren, dagelijks workshop mindfullness, stiltewandelingen, diverse kleine ontspannende massages zoals japanse gezichtsmassage, body drum release, holistic pulsing,  we werken aan je brainpower m.b.v. brainsync, voedingsadviezen.

Er zijn weekenden met alleen persoonlijke retraites waarbij jij 1 op 1 behandelingen krijgt. Deze behandelingen zijn therapeutisch ingesteld.
Er zijn ook persoonlijke retraites van woensdag t/m zaterdag, zie hierboven vermeld. Dan moet je zelf je verblijf regelen.

Persoonlijke retraites met maximaal 4 personen:
€ 599 incl. overnachting, eten, thee en water en 3 contacturen persoonlijke behandelingen.


Aankomst tijden donderdagavond tussen 19.00 en 19.30 uur
Vertrektijden zondag rond 16.00 uur

Verblijf in een buitenhuis in een Nationaal Landschap aan de rand van een natuurpark.
Iedere persoon heeft een persoonlijke ruime kamer, wel een gedeelde douche.

Ontbijt:  groente of fruitsap
Lunch:   salade
Diner :   vegetarische maaltijd
Fruit en/of  groente als tussendoortje


10-13 januari 2019


Afspraak maken
Of boek gelijk:

  • Losse consulten, ( gemiddeld 1 uur, kan soms uitlopen tot 1,5 uur, tegen hetzelfde tarief)
  • € 65,-
  • Meer informatie