Retraite

                  NATUURLIJK EVENWICHT dat is jouw welzijns concept.

Wat ik tijdens jouw verblijf doe, en wat je aangeboden krijgt, dient alleen maar het allergrootste doel: geweldig herstellen! De Intentie streeft ernaar om tijdens jouw retraite je te helpen naar het terugbrengen van je geluk en levensvreugde. Jouw persoonlijke retraite en de hulp van de Intentie zorgt voor de begeleiding naar herstel voor de terugkeer naar je eigen leefomgeving. Ik noem het retraite omdat je nu eindelijk eens tijd voor jezelf neemt. Feitelijk is het hard werken aan jezelf, ter verbetering van je gezondheid en je psyche.
Het streven is dus het natuurlijk evenwicht te vinden.

              Een retraite bij de Intentie staat garant voor happiness,
                         mindfullness, energyness, wellness.

In deze retraite ga je bij de Intentie jezelf even afzonderen van alle dagelijkse bezigheden, van de sleur, van de verplichtingen en van alles wat je belast in je leven. De retraite is dus om gewoon eens tot rust te komen en tijd voor jezelf te nemen en jezelf eens flink "onder de loep" te nemen.

Verder mag je de volgende keuzes wel of niet maken:
Digivasten.
Probeer tijdens je retraite maar eens een paar dagen zonder Pad of mobiel. Ga eens een paar dagen niet op Facebook of Linked in. Of niet sms-en of app-en. Je zult merken dat dat als een bevrijding kan werken.
Posivasten
Probeer deze dagen dingen juist WEL te doen. Dingen waar je nooit tijd voor neemt. Dit kan een meditatiemoment zijn, luisteren naar je ademhaling of je innerlijke gevoel. Denk na over wat je voor een ander kan betekenen.
Losvasten
Door de retraite doorbreek je de vanzelfsprekendheid van je dagelijkse bestaan. Zo ontstaat er ruimte voor bezinning. Denk hierbij aan het uit laten van de televisie, de auto laten staan en lekker gaan wandelen. Eigenlijk is het min of meer loskomen van patronen. Of deze patronen goed zijn voor jou kun je dan tijdens je retraite gaan bepalen.

Je retraite vindt plaats in hotel Frerikshof. Ontwaken bij het hotel betekent de deur naar je balkon openen en de frisse gezonde lucht inademen. Dat is een moment, die alleen voor jou is. Tijd, om de rust van de natuur met al je zintuigen waar je nemen. Wat wenst je hart en longen eigenlijk nog meer?

Het samenwerkingsverband tussen de Intentie en hotel Frerikshof is een logische keuze, gezien de prachtige ligging en de rust die het uitstraalt. Het hotel ligt aan de rand van het dorp. Vanuit het hotel kun je direct de natuur in wandelen. Ook heeft het hotel een zwembad en sauna waar gratis gebruik van gemaakt kan worden. Op loopafstand is een grote recreatieplas. Ik heb gekozen voor een samenwerkingsverband, omdat wij als ondernemers elkander kunnen steunen en gebruik kunnen maken van elkander zijn kwaliteiten. Op deze manier worden veel kosten en tijd aan andere zaken bespaard zodat iedereen dat kan gaan doen waar hij goed in is en verder geen zorgen of stress hoeft te ondervinden van allerlei bijkomende taken. De liefdevolle werknemers zullen je tijdens je verblijf proberen al je wensen te vervullen.

Ik maak gebruik van de behandelruimte bij mij thuis. Deze is ongeveer 5 minuten op loopafstand verwijderd van hotel Frerikshof. De reden hiervan is dat ik tijdens de behandelingen dan alle testmaterialen tot mijn beschikking heb. Daarnaast geeft de wandeling je mindfullness en welness. Wellness die namelijk niets kost. Bij een prachtige wandeling kun je de zintuigen aanscherpen terwijl je naar de vogels luistert, de reuk van de ontluikende natuur waarneemt en je voelt de krachtige energie van de natuur.

Tijdens je retraite heb je elke ochtend en middag contact met mij. Deze tijd besteden we, in overleg met je, aan een behandeling die voor jou het beste resultaat zal opleveren. Dit betekent dat je zeker 3 uur of soms 4 uur per dag persoonlijke aandacht krijgt. Ook kun je kiezen voor een wandeling met begeleiding. In de praktijk is gebleken dat het totale concept van deze retraite een positief effect heeft op het welzijn van de mens. Het is ook mogelijk om tijdens je retraite aandacht te besteden aan wellness. Er is in het hotel een zwembad met sauna aanwezig. Ons motto is echter: wellness is geen welzijn! Het draagt tijdens je retraite bij tot een moment van ontspanning maar de bedoeling is jou in een doorlopende modus van ontspanning te brengen. Dit betekent balans in lichaam en geest. Jouw welzijn is het allerbelangrijkste.

Indien je van mening bent dat voor je retraite het hotel niet de meeste geschikte locatie voor jou is, dan is het mogelijk dat je elders verblijft. Hiervoor hebben we bijvoorbeeld een andere aanbeveling die dicht bij onze praktijkruimtes zijn. Camping Hilgelomeer biedt onder andere chalets zijn. Op landschapspark Nieuw Beusink zijn diverse chalets te huur. Hiervoor dien je op internet zelf even op zoek te gaan.
Wij verzorgen alleen de reservering bij hotel Frerikshof. Kies je voor een andere locatie tijdens je retraite dan zul je zelf je reservering moeten regelen.

Wanneer je aan het einde van een lange "belevenisdag" behoefte hebt aan rust en aan "opladen", dan is je kamer een heerlijk toevluchtsoord.
Ja, ook de nacht hoort bij een dag. Je gaat tijdens de nacht nieuwe kracht verzamelen in overheerlijke bedden.
Vanaf je balkon geniet je van een heerlijk uitzicht op de tuin en de prachtige bomen. Soms komt een eekhoorn voorbij om een glimlach op je lippen te brengen.

Tijdens je retraite bij hotel Frerikshof verblijf je in een prachtig gastenverblijf, deze bestaat uit:
- heerlijke bedden (2 pers.) maar je hoeft het niet te delen! Iedere persoon krijgt een persoonlijke kamer, 
- eigen badkamer met ligbad en douchecabine en haardroger
- flatscreen tv
- bureau
- comfortabel zitje
- gratis draadloos internet (WIFI) 

Maaltijden:
- Ontbijt: in de algemene verblijfsruimte is een uitgebreid ontbijtbuffet
- Diner: elke avond een drie gangen diner ( consumpties zijn voor eigen rekening)
 
Rondom het gebouw is volop ruimte om buiten te verblijven. Je kunt bij warm weer heerlijk bij de vijver vertoeven. Hiervoor zijn her en der mooie zitjes verspreid.


Bijzonderheden:
- Het hotel is ROOKVRIJ
- huisdieren zijn WELKOM!
- op loopafstand van station West
- gratis gebruik van zwembad en sauna

Ondanks dat wij je veel comfort willen geven is onze prioriteit het "welzijn" van de mens zelf. Onze aandacht ligt bij jou als mens. 

                    De Intentie streeft ernaar je rust, 
                     harmonie en balans te bieden.

Afspraak maken
Of boek gelijk: