Testimonials

Richard
Wat een rust ! Als je binnenkomt voel je direct de hartelijke warmte van Jolanda. Ze is vastbesloten er een goed verblijf van te maken. Ze is deskundig en steunt je precies daar waar nodig. Het is een intensief programma met veel 1 op 1 behandeling. Kortom ga voor deze enthousiaste meid en ervaar wat het met je doet. Jolanda ik kom graag terug.Mocht je nog twijfelen met kiezen voor de intentie. geloof mij nou en doe het gewoon. Want vandaag als je dit leest is je eerste stap naar verbetering of innerlijke rust. Ps. Jolanda ik gebruik alles.
N
Lieve Jolanda, je bent voor mij een bijzondere vrouw, die ik erg dankbaar ben en met me zal meedragen in mijn hart. Zoals ik me voel op dit moment van schrijven is zo wezenlijk anders dan hoe ik me voelde toe ik een paar dagen geleden aankwam. Dan nu de kunst om in het dagelijks leven te gaan toepassen wat ik meen te hebben geleerd. Soms vergeet ik dat je, om ergens goed in te worden, moet oefenen, oefenen, oefenen..... Geef ons de kracht om te veranderen wat veranderd kan worden. Geef ons de moed om te accepteren wat niet veranderd kan worden. En geef ons de wijsheid deze twee te kunnen onderscheiden
C
Bedankt! je hebt mij in een heel fijne warme omgeving er weer bovenop geholpen. het was bijzonder, zwaar maar heel, heel erg de moeite waard. Ik zal je nooit vergeten en iedereen die ik kan ga ik vertellen van mijn goede ervaringen. Veel liefs C
N
De combinatie van de omgeving met een op maat gemaakt behandelplan vond ik heel bijzonder. Ik merk dat het effect daardoor beter te merken is. Omdat het voor mij goed aansloot op elkaar voelt het ook als een cirkel die rond is. Ik kwam angstig en gestrest en ga nu weg met meer rust en vertrouwen en handvatten om straks verder mee te gaan.
B
Mijn "tuintje"was erg toe aan een onderhoudsbeurt.... Ik ben gevoed, gekoesterd, heb meer water ene lucht gekregen en inzichten ook. Het onkruid is gewied, kortom ik ben winterklaar. Dank je wel!